Tillfälligt visitkort.

Ikväll håller jag på att göra ett tillfälligt visitkort jag kan ha på projektmässan som hålls på onsdag. Jag vet inte riktigt vad man ska ha för information eller hur det ska se ut men dessa är de två jag har gjort hittills och hade gärna fått andras åsikter!

1.


2.

Sista sportlovsdagen.

Åter igen söndag. En hel vecka sportlov är snart över och jag känner att jag inte riktigt tagit vara på ledigheten. Hur som helst så närmar sig projektarbetsmässan, där kommer jag visa upp några av mina bilder jag gjort i grafiken samt lite texter man var tvungen att visa upp, haha. Kom gärna förbi HTS om ni har möjlighet och titta på alla projekt, nu på onsdag! Jag är inte helt klar med allt men jag tänkte faktiskt ägna dagen till att skriva självvärdering och finslipa sista bilden, och kanske dra till gymmet också. Nu -dags för frukost!KNDVGN @ Perrong 23.
Shopping i Lund och Malmö.

Idag åkte jag till Lund för att träffa Max för en shoppingrunda eller två. Allt slutade på Triangeln i Malmö och med lite mindre pengar kvar, men jag hittade många fina saker! :)
(Det blå-beiga till höger på andra bilden är en kjol!)Snodd bild.


Hittade en bild tagen på mig och Anna innan Bånken :)

Beslutsångest och nytt.


Osminkad med hästsvans, och med beslutsångest försökte jag komma fram till vad jag skulle ha på mig inför Black and White-festen igår. Detta blev vad jag bestämde mig för.


Detta hade jag på mig när jag under dagen hälsade på min syster och hennes söta barn igår. Och dessutom den nya hatten jag snackade om i förra inlägget!


Dessa nya skorna fick pryda mina runda fötter under kvällen.

Black and White på Bånken.

Gårdagen blev inte lika bra som jag hade förväntat mig, ibland är det dåligt att ha för höga förhoppningar. Det roligaste på hela kvällen var förfesten (eller rättare sagt; förfesterna). Men är det inte ofta så att förfesten är bättre än själva festen?

Anna kom hit och efter lite finslip på outfitzen satte vi oss och korkade upp. Det spelades allt från Maskinen, Snoop Dogg, Good Charlotte, Willow Smith till Culture Beat! Efter en stund smsade Louise som går i samma klass som oss. Hon undrade om vi ville komma och förfesta hos henne. Vi var såklart pepp! Så efter lite stress hämtade hon och Simon oss, som nu blivit lite lulliga. Bilen tog oss till Sjörröd och längre in i dimman.

Efter två rundor av Pyramiden, "Jag har aldrig.." och två vinare senare var det dags att ta oss in till Hässleholm igen för att hinna med tåget till Kristianstad. Åter igen fick vi det stressigt, det skulle tas ut pengar, handlas cigg och köpa tågbiljetter. Och i all hast glömde jag min nya hatt som jag köpt just för att toppa black and white-temat!

Väl framme på Bånken var det massor av folk som trängdes, både ute och inne. Utanför mötte vi Hanna, som också går i klassen, och några till. Jag hann inte riktigt få en bild av hur stället såg ut eller vilka som var där. Jag stötte i alla fall på några välbekanta ansikten och hade lagom roligt. Det blev en del dans, väntetid till toalettbesök och inhängning och helt plötsligt var det nästan dags att åka hem. Men för min del gjorde det faktiskt ingenting, jag har kommit fram till att klubbfestande inte riktigt är min grej. Så istället gick jag, Anna och Simon till Subway och tog sen tåget hem.


Förfestar! :D (varning för cambilder)


Pannkaksfrukost och träning.

Idag vaknade jag av mig själv vid halv 10, låg och halvsov i en timme och bestämde mig sen för att stiga upp. Några minuter senare bestämde jag och min mamma oss för att göra pannkakor, perfekta frukosten! Min bror som var ute och jobbade kom hem och alla tre satt i lugn och ro och avnjöt solens strålar under en skön lunch.

Efteråt fick jag ett brutalt sug att träna, så off to Qpoolen! Där mötte jag Anna och vi svettades ikapp i en och en halv timme. Vi kom även fram till att vi skulle gå ut i Kristianstad imorgon med några i klassen, pepp! Temat på ena klubben vi planerat in är black and white, alltså får man snart börja rota runt i hela garderoben för att hitta något att ha på sig. Det ska iallafall bli sjukt roligt!

Nu tänkte jag sätta igång ett avnitt av Biggest Loser och sen dra och träna igen. Jag känner att jag har så mycket energi att förbruka! Dessutom älskar jag duktighetskänslan efteråt, haha.


Det har varit en bra helg.

Säsongens Big Brothers första avsnitt har precis slutat och som den nörd jag är lär jag följa detta maniskt under våren. Ännu ett program att lägga till bland mina måste-se! I vilket fall var detta den perfekta avslutningen på en fin helg.

Under helgens tre dagar har jag hunnit med en del: Bl.a få panik över projektarbetet, vilket jag tänkte av sluta i veckan som kommer. Jag har handlat present och minifirat min pappas födelsedag. Haft filmkväll med familjen och Max. Fikat med Sulan som var hemma på en tripp från Oslo, och många andra fina människor. Stött på Julia och Christian som följde med upp på animerad film. Myst med Max. Träffat Marina och Martin, och skrattat åt Marinas försök att fixa tvn! Tittat på QX gaygala lite från och till. Gått slingan på Hässleholmsgården. Njutit av solens värme under ett par cigg. Och kommit fram till vad jag vill.


Här kommer lite bilder från fikan!
Sista dagen av projektarbetet! PANIK.

Igår var sista dagen jag fick jobba med projektarbetet, sen skulle allt vara färdigt. Jag sprang runt i grafiksalen och gjorde allt och inget. Ibland höll jag på med 2-3 bilder samtidigt och ibland hade jag så mycket att göra att jag inte gjorde nånting eftersom jag inte visste vart jag skulle börja! Men jag pratade med min handledare och han sa att jag kunde göra det sista på lovet eller några dagar innan projektmässan, men det värsta är att då ska jag göra passpartou, inramningarna. Vi får se hur allt går och när stressen lagt sig lägger jag upp bilder på alla färdiga grejer :)


Fina tjejer.

Leighton MeesterJessica Alba
Ännu mer projektarbete.


Redo för att slängas ner i syra!


Kartongtryck på mig och min bror.


Torrnålsgravyr på mig o min bror på gång!

Studenten närmar sig.Idag kom min studentmössa + lite andra studentiga fina saker! Så spännande!

Projektarbetet går framåt!

14e februari.

Siffran 14 har en stor betydelse i mitt liv, av många olika anledningar. Fast om jag nämner dem här kommer det nog bli komplikationer!

I alla fall, alla hjärtans dag (som 14 också kan betyda) spenderas med min pojke Max. Vi har ätit hjärtchoklad, tittat på kärleksfilm och hans alla hjärtans dag-present till mig var en egenskriven låt. Med tända ljus och vaniljdoft som blandades med kärlekens musik kändes det som att allt stannade.


Ber om ursäkt och säger grattis!

Jag ber om ursäkt att jag varit så oaktiv senaste veckan. Som ni såg i förra inlägget har jag haft sjukt mycket att stå i, och många av sakerna är inte ens avklarade än. Veckan har mest bestått i att plugga. Först var det prov i nutida konst, alltså konstnärer från impressionismen och fram till surrealismen vilket faktiskt resulterar i många målningar och konstnärer att kunna placera! Sedan var det prov i religion, så massor av pluggande på hinduismen och buddismen. Dessutom har jag jobbat med projektarbetet som ska vara klart nästa vecka. Men det har faktiskt varit väldigt intressant och lärorikt, men jag hade föredragit att ha det lite mer utspritt!

Förutom allt skolarbete har jag hunnit med att träna måndag, tisdag och idag. Varje torsdag väger och mäter jag mig och till min besvikelse hade jag bara gått ner några hekto denna veckan, men det kan bero på all stress. Får kämpa extra hårt denna veckan som kommer istället!

En annan sak att uppmärksamma idag är att min vän Zerris fyller 20, grattis grattis! Imorgon blir det ös så hela Broby hör oss!


Mina post-it-lappar.

- Handledarträff
- Projektarbete!
- Fråga om ställe att ställa ut
- Utvärdering till Lars-Åke (läraren i Form)
- Antagningsprover
- Träna till högskoleprovet
- Beställa löshår/prata med salonger
- Köpa födelsedagspresenter
- Ta men textiltrycket + grafiktrycket till UKM
- Skriva självvärdering
- Plugga nutida konst
- Plugga religon; hinduismen och buddismen
- Fixa dricka till helgen
- Komma på motiv till "energi, uppåt, wow!"

Tiden räcker inte till!

Sammanlagd viktminskning!

För de som bryr sig har jag gått ner exakt 11,9 kg nu!
Och idag var första gången på flera år jag använde byxor! (brukar alltid ha leggins, till kjol eller klänning) Dock är byxor fortfarande inte min grej, jag tycker att det är mycket bekvämare och finare med kjol eller klänning.


Besöksrekord!

Härligt att så många tittar in! Det uppskattas verkligen.

Kontroll över drogmissbruket.

Från och med idag har jag tagit kontrollen över mitt liv igen. Jag pratar inte om droger som i narkotika utan droger som i mat.

För några månader sedan var jag riktigt skärpt med maten och träningen men efter 8kg vikt-nedgång blev det lite slarverier. Nu är det i alla fall igång igen och det känns riktigt bra! Förhoppningsvis kommer motivationen bestå när jag får se första veckans reslutat. Wish me luck!

RSS 2.0