Pannkaksfrukost och träning.

Idag vaknade jag av mig själv vid halv 10, låg och halvsov i en timme och bestämde mig sen för att stiga upp. Några minuter senare bestämde jag och min mamma oss för att göra pannkakor, perfekta frukosten! Min bror som var ute och jobbade kom hem och alla tre satt i lugn och ro och avnjöt solens strålar under en skön lunch.

Efteråt fick jag ett brutalt sug att träna, så off to Qpoolen! Där mötte jag Anna och vi svettades ikapp i en och en halv timme. Vi kom även fram till att vi skulle gå ut i Kristianstad imorgon med några i klassen, pepp! Temat på ena klubben vi planerat in är black and white, alltså får man snart börja rota runt i hela garderoben för att hitta något att ha på sig. Det ska iallafall bli sjukt roligt!

Nu tänkte jag sätta igång ett avnitt av Biggest Loser och sen dra och träna igen. Jag känner att jag har så mycket energi att förbruka! Dessutom älskar jag duktighetskänslan efteråt, haha.


Kommentera! :D
Postat av: Anna

It doesn't matter if you're black or white!

2011-02-21 @ 20:12:54
URL: http://wezpigulke.blogg.se/
Postat av: Max

Hahaha klä ut er till M.J :D

2011-02-21 @ 22:22:16
URL: http://skanepagen.wordpress.com
Postat av: Zami

Ha en bra dag! :)

2011-02-21 @ 23:22:35
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/
Postat av: Bianca

Den som ändå hade haft tålamod till att laga pannkakor. Själv måste jag vara ensam hemma om jag ska se biggest loser för jag börjar alltid att grina. =p

2011-02-22 @ 11:56:48
URL: http://www.therabbithole.se/
Postat av: Jessica

Haha det blev lite Jackson-tema över det hela iaf ;)Ja alltså det låter kanske lite löjligt när man säger det men man lär riktigt känna personerna i Biggest Loser! (btw, jag hejar på Wal eller Kristie! :P)

2011-02-22 @ 16:13:11
URL: http://alltformangaganger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0